Vingummi Bornholm – Kirsebær

65 kr.

Smag den autentiske Bornholmske kirsebærsmag i vores luksuriøse vingummier. Naturlige ingredienser og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Bestil i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 8751900403360207 Kategori:

Fuldt udfoldet beskrivelse:

Giv dine smagsløg en himmelsk oplevelse med vores vingummi fra Bornholm i en fortryllende kirsebærsmag. Disse bløde og velsmagende vingummier er skabt med kærlighed og omhu, uden brug af kunstige farver og smagsstoffer.

Vingummi Bornholm er stolte af at fremstille deres lækre vingummier udelukkende af naturlige råvarer på deres dedikerede konservesfabrik beliggende i den maleriske by Nexø på solskinsøen Bornholm. Hver vingummi er et kunstværk i sig selv, lavet med en blanding af glukose, sukker og hele 25% kirsebærkoncentrat for at sikre en autentisk og forfriskende smagsoplevelse.

Vi lægger vægt på kvalitet og sundhed, derfor er vores vingummier fri for laktose og gluten, hvilket gør dem velegnede til de fleste kostvaner. Dette betyder, at du trygt kan forkæle dig selv, dine nærmeste og endda børnene med disse lækre godbidder uden at bekymre dig om unødvendige tilsætningsstoffer.

Luk øjnene og lad dig drage hen til de solmodne kirsebærmarker på Bornholm med hver eneste vingummi, der smelter på tungen og efterlader en varmende og frisk eftersmag. Disse vingummier er ikke bare en snack, de er en oplevelse, en lille smag af paradis pakket ind i hver eneste blød og delikat godbid.

Tag en bid af Bornholm med vores kirsebærrige vingummier og lad dig forføre af øens unikke charme og vores passion for autentisk smag. Vingummi Bornholms vingummier er ikke bare en mundfuld – de er et kunstværk af smag, kvalitet og ren fornøjelse, som vil fortrylle dine sanser og bringe et strejf af eventyr ind i din hverdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vingummi Bornholm – Kirsebær”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.