Vingummi Bornholm – Rabarber

65 kr.

Nyd den søde smag af sommer med vores lækre vingummi fra Bornholm, lavet med frisk rabarber fra øens egne marker. Gør din smagsoplevelse unik.

Køb her

Varenummer (SKU): 8751901078164668 Kategori:

Tag med på en smagsrejse til den smukke danske ø, Bornholm, med disse fantastiske vingummier i smagen Rabarber. Vingummi Bornholm er kendt for deres bløde og velsmagende vingummier, der er fri for kunstige farver og smagsstoffer. Hver bid vil vække dine smagsløg med den naturlige og autentiske smag af rabarber, der vil bringe minder frem om sommerlige dage på øen.

Disse velsmagende vingummier er fremstillet af naturlige råvarer på konservesfabrikken i Nexø på Bornholm. Med en blanding af glukose, sukker og hele 25% rabarberkoncentrat, er disse vingummier ikke blot en lækker godbid, men også et sundere alternativ til traditionelle slikprodukter. Fri for laktose og gluten kan alle nyde disse lækre vingummier uden bekymringer.

Tag et øjeblik for dig selv og lad smagen af Bornholm omfavne dine smagsløg med disse Rabarber vingummier fra Vingummi Bornholm. Perfekt som en sjov og velsmagende snacks til deling med familie og venner, eller som en lille behandler for dig selv. Lad dig inspirere af øens unikke og autentiske smagsoplevelser med hvert eneste stykke. Så tag en bid og lad dig blive forført af den fantastiske smag af Bornholm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vingummi Bornholm – Rabarber”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.