Contigo Luxe 360 ml termisk krus med lakrids (2104541)

281 kr.

Nyd varme og kolde drikkevarer undervejs med Contigo Luxe termisk krus. Med sin 360 ml kapacitet og elegante design holder det din favoritdrik tempereret i timevis. Drikkelåget sikrer en lækagefri oplevelse, og det robuste stålkonstruktion er perfekt til rejser og arbejde.

Køb her

Varenummer (SKU): 5246000954271448 Kategori:

Forestil dig at starte din dag med et krus fyldt til randen med varm, duftende kaffe, der holder sig frisk og varm i timevis. Intet kan måle sig med den følelse af tilfredshed og ro, der spreder sig gennem din krop, når du tager en slurk af denne perfekt tempererede drik.

Contigo Luxe termiske krus er det ultimative værktøj til at skabe denne oplevelse i din hverdag. Med sin elegante lakridsfarve og skarpe design udstråler dette krus stil og kvalitet. Det er skabt til den moderne livsstil, hvor funktion og æstetik forenes.

Det smarte 360 ml rumfang sikrer, at du har tilstrækkelig med din yndlingsdrik til at holde dig gående i flere timer. Den dobbeltvæggede vakuumisolering holder din drik varm i op til 5 timer eller kold i op til 12 timer. Uanset om du er på vej til kontoret, i bilen eller på en udflugt, kan du roligt vide, at din kaffe eller te vil være præcis som du ønsker det.

Det autoseal-låg er designet til at gøre din livsstil mere praktisk. Tryk blot på knappen for at åbne og lukke låget, og nyd dine drikke uden at bekymre dig om spild. Låget er også lys- og lugttæt, så du kan have det med dig alle steder uden at bekymre dig om uønskede lækager eller dårlig smag.

Den robuste rustfri stålkonstruktion gør dette krus ekstremt holdbart og modstandsdygtigt overfor hverdagens slid og stød. Det er fremstillet af materialer af højeste kvalitet og er helt fri for BPA, hvilket gør det sundt og sikrere at bruge.

Giv dig selv den ultimative kaffegenoplivning, hver gang du tager en slurk af din varmende drik med Contigo Luxe termiske krus. Opgrader din kaffeoplevelse og lad det inspirere dig til at tage fat på dagen med energi og glæde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Contigo Luxe 360 ml termisk krus med lakrids (2104541)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.