Tilbud!

Sampak (mix selv) – 3 poser Chokoladedragérede mandler, Summerbird – Guayas / Liquorice / Raspberry Red

Original price was: 180 kr..Current price is: 170 kr..

Oplev en udsøgt blanding af chokoladedragérede mandler, der smelter i munden. Vælg selv dine favoritsmage fra Summerbird – en sensorisk rejse med Guayas, Lakrids og Hindbær.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275801978020573 Kategori:

Lad dig fordybe i en verden af ​​fristende smagsoplevelser med vores unikke Sampak (mix selv) – 3 poser Chokoladedragérede mandler fra Summerbird. Når det kommer til at nyde chokolade, er der ingen grund til at begrænse dig selv – nu kan du skabe dine egne udsøgte kombinationer.

Vores Sampak giver dig mulighed for at vælge mellem tre uimodståelige varianter: Guayas, Lakrids og Raspberry Red. Chokoladedragérede mandler i Guayas-varianten tager dig med på en eksotisk rejse til Sydamerika, hvor den intensive chokolade smelter sammen med den friske smag af Guayasfrugten.

Er du mere til et diskret touch af lakrids? Vælg vores Lakrids-variant og lad dig forføre af den perfekte balance mellem den søde chokolade og den karakteristiske smag af lakrids.

Hvis du er tiltrukket af det smukke og saftige, vil vores Raspberry Red-variant være lige noget for dig. Her får du en kombination af den himmelske chokolade og den frugtige sødme fra røde hindbær.

Uanset hvilken kombination du vælger, kan du være sikker på, at chokoladedragérene er håndlavet med kærlighed og omhu af Summerbird’s dygtige chokolademagere. De rigtige råvarer og den kontrollerede produktion garanterer en sublime smagsoplevelse, der vil efterlade dig ønsker mere.

Bring et strejf af luksus ind i dit liv med vores Sampak (mix selv) – 3 poser Chokoladedragérede mandler fra Summerbird. Lad eventyret begynde, og lad dine smagsløg udforske de forskellige varianter. Når det kommer til chokolade, er der ingen grænser for, hvad du kan opnå.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sampak (mix selv) – 3 poser Chokoladedragérede mandler, Summerbird – Guayas / Liquorice / Raspberry Red”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.