Tilbud!

Sampak (mix selv) – 3 poser Chokoladedragérede mandler, Summerbird – Liquorice / Coffee Lovers / Raspberry Red

Original price was: 180 kr..Current price is: 170 kr..

Smagfuld sampler med 3 lækre varianter af chokoladedragérede mandler – en hyldest til lakrids, kaffe og hindbær. Perfekt til at forkæle dine smagsløg.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275802090756190 Kategori:

Tag på en smagsmæssig rejse og skab din egen uforglemmelige oplevelse med Sampak (mix selv) – 3 poser Chokoladedragérede mandler fra Summerbird. Forestil dig duften af nybrygget kaffe, den forfriskende smag af lakrids og den saftige sødme fra friske hindbær. Disse nødder er draget i hemmelighedsfuld chokolade, der åbner en verden af smagsnuancer og pirrer dine smagsløg.

Summerbird har perfektioneret kunsten at kombinere forskellige smagsprofiler, og denne sampak giver dig muligheden for at udforske tre vidunderlige varianter på én gang. Liquorice, Coffee Lovers og Raspberry Red – hver med sin unikke karakteristika, som vil tage dig med på en himmelsk smagsrejse.

Lad dig forføre af Liquorice-varianten, hvor de søde noter af lakrids blander sig med den intense chokoladesmag og skaber en eksplosion af smag. For dem, der elsker kaffe, vil Coffee Lovers-varianten være en åbenbaring. Den fyldige kaffe smag forenes med den sprøde mandel og den delikate chokolade, der vækker dine sanser til live.

Og hvem kan modstå den forførende Raspberry Red? Den fyldige smag af saftige hindbær kombineret med den forførende chokolade skaber en harmoni af sødme, der vil tage din smagssans med storm.

Hver pose er nøje produceret af Summerbird, der kun anvender de fineste råvarer og gourmetchokolade. Du kan være sikker på en høj kvalitet og smag, der vil imponere selv de mest krævende smagsløg.

Udvid din smagshorisont og vær din egen mesterchokolatier med Sampak (mix selv) – 3 poser Chokoladedragérede mandler fra Summerbird. Tag en bid af luksus og oplev den ekstraordinære smagsfusion, der vil efterlade dig ønskende at udforske mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sampak (mix selv) – 3 poser Chokoladedragérede mandler, Summerbird – Liquorice / Coffee Lovers / Raspberry Red”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.