Vivani ædelbitter chokolade m. chili Ø – 100 g

30 kr.

Opdag en intens smagsoplevelse med Vivani ædelbitter chokolade m. chili. Den perfekte kombination af intense aromaer og en let pikant finish.

Køb her

Varenummer (SKU): 6736401672698663 Kategori:

Lad dig forføre af Vivani ædelbitter chokolade med chili. Denne økologiske chokolade er en sand smagsoplevelse af chokoladebrag og pirrende chili. Hver bid åbner op for en intens smagspalette, hvor den ædle Arriba kakaobønne, dyrket i Ecuadors regnskove, bliver forenet med chilienes varmende sus.

Vivani ædelbitter chokolade med chili er ikke kun en velsmagende fristelse, men også en eftertragtet grand cru chokolade. Den økologiske dyrkningsmetode sikrer, at de små landbrugsorganisationer i Ecuador kan levere en bæredygtig kvalitetschokolade.

Lad dig forføre af kontrasten mellem den dybe, mørke chokoladesmag og den sensuelle intensitet fra chilien. Dette er chokolade for de eventyrlystne, der søger en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Tag en bid af smagen fra naturen og lad den udfolde sig på din tunge. Vivani ædelbitter chokolade med chili er ikke bare en vare, det er en rejse ind i chokoladens fortryllende verden. Oplev ægte kvalitet og smag på én og samme tid. Sæt pligt og hverdag på pause og lad dine sanser forkæles af denne formidable chokoladeoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vivani ædelbitter chokolade m. chili Ø – 100 g”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.